Klicka på rubriken för att se hela nyheten.

Välkomna till Skurups Folkhögskola på Rawfood och Yoga kurs vecka 30!

”Vi människor mår bra av att äta så naturlig mat som möjligt, den mat som evolutionen gjort oss lämpade för. Det främjar kroppens självläkningsförmåga. Rawfood är ren, oprocessad mat bestående av frukt, grönt och nötter. Rawfood är naturligt gluten- och mjölkfri samt vegetarisk. Yoga är ett effektivt verktyg att genom yogaställningar, andning och meditation skapa balans mellan kropp och själ.
Ashtanga yoga är en kraftfull, dynamisk yoga som följer ett bestämt rörelsemönster där föregående rörelse öppnar upp för nästa osv. Vi använder oss av bandhas, kroppslås, som skapar prana – livsenergi.

Yin yoga är en lugn och meditativ yoga där vi stannar i asanas (positioner) i 2-6 minuter. Här är det fokus på bindväv, leder och ligament. En lugn och meditativ yoga.

Under veckan kommer vi utöva yoga, gå igenom yogans filosofi, lära oss laga god ekologisk, näringstät och smakrik rawfood, men även umgås, samtala och få möjlighet att reflektera över vad som är viktigt för oss och för att vi ska må bra.

Kom och skapa dig en egen härlig vecka!”

ZarahRexér     

Kursledare: Zarah Rexér och Lina Ahlqvist
Kost och logi: fr. 4475 kr (helpension och del i dubbelrum)

Kurstid: mån 24/7 kl.12.00 – fre 28/7 kl.15.00

Anmälan: http://application.skurupsfolkhogskola.se/Sommar/Sommarkurser/Sommarkursutbud/Anmalan/tabid/225/Default.aspx